Aanbiedingen & pakketten

Harco heeft verschillende aanbiedingen die het rijden bij Harco nog aantrekkelijker  maken.  Afhankelijk van je persoonlijke situatie kun je voor het één of het ander kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een aanbieding voor extra goedkope rijlessen of kies voor een spoedcursus als je snel je rijbewijs wilt. Let op: de aanbiedingen zijn niet te combineren.

Spoedcursussen: extra snel je rijbewijs

35 uur in 8 weken in- of exclusief examen. Bel Harco eens om te bepalen wat in jouw situatie het beste past! *

  • 35 UUR IN 8 WEKEN: € 1.190,- / INCL. EXAMEN € 1.410,-

Let op: voor de 8 weekse spoedcursussen moet je vooraf je theorie examen al hebben gehaald i.v.m. je examen. Het examen wordt namelijk direct ingepland en kan niet verplaatst of geannuleerd worden. Wil je toch alvast beginnen met rijden? Dan is het voor je eigen risico indien je je theorie examen niet hebt behaald op de praktijk-examen datum.

Aanbiedingen: extra voordelig

  • 22 LESSEN INCLUSIEF RIJEXAMEN VOOR € 945,-

  • De eerste 10 lessen voor € 300,-

  • De eerste les *GRATIS*

  • 28 lessen voor € 945,-

* Geheel aan jou de keuze op welke manier je wilt profiteren! Maar de aanbiedingen zijn niet te combineren. Je kiest dus of de spoedcursus, of de herfstaanbieding of een van de andere aanbieding. Net wat jou het beste past!

Bel direct : 0595 - 442954

of stuur ons een bericht:

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.